PRIMARIA ORASULUI BAIA DE ARIES

Judetul Alba

ANUNTURI DE ACHIZITIE"Autoutilitara cu bena basculabila- 3,5 t" Detalii Autoutilitara cu bena basculabila- 3,5
,,REABILITARE DISPENSAR MEDICAL (interior) Detalii Se achizitioneaza lucrarile de reparatii si înlocuiri la interiorul imobilului: pardoseli, tencuieli, zugraveli, instalaţii electrice şi sanitare, etc.
"REABILITARE CENTRU CULTURAL-EDUCATIV SAT CIOARA DE SUS" Detalii Se achizitioneaza lucrarile de reparatii acoperis si inlocuire a invelitorii, scara exterioara si reparatii fatada.
"Sistem de incalzire a apei - Strand Baia de Aries, jud. Alba" Detalii Se achizitioneaza lucrarile, furnizarea si montajul unui Sistem complet de incalzire a apei la Strandul Baia de Aries, jud. Alba, conform documentatiei tehnice si detaliilor de executie.
MODERNIZARE STR. 8 MARTIE BAIA DE ARIES, JUDETUL ALBA- Detalii Se doreste achizitia lucrarilor de executie a obiectivului ,,Modernizare str. 8 Martie". Documentatia descriptiva si listele de cantitati se pot descarca de pe site sau direct de la autoritatea contractanta.Ofertele se depun pana la 31.03.2015.
REAMENAJARE SCUARURI SI INFIINTARE DE NOI ZONE VERZI IN ORASUL BAIA DE ARIES- Obiect 4 – Amenajare “Parcul Eroilor” Detalii